BURSA / İNEGÖL - Kocatepe Ortaokulu

Nis

Öğrencimiz Bahtiyar Murad Bilek Güreşinde Türkiye Şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü törenimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde yapılan Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz okul müdürü Özkan Arslan tarafından ödüllendirildi

Mrt

Okul sporları masa tenisi şampiyonlarımızı ve Zarif DUMANAY öğretmenimizi tebrik ediyoruz

Şbt

Şampiyon öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Özkan Arslan tarafından ödüllendirildi.

Şbt

Öğrencimiz ERHAN ALİOĞLU Taekwando 33 kilogramda Bursa 1.si oldu.Sporcumuzu ,ailesini ve antrenörünü tebrik ederiz.

Şbt

Öğrencimiz NİSANUR ÇALIŞICI Kickboks şampiyanasında Türkiye 2.si oldu.Sporcumuzu ,ailesini ve antrenörünü tebrik ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Zengin ve Şube Müdürümüz Fırat Korkmaz'ın katılımıyla 2. Dönem 1.Veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

Okullar arası bilek güreşi şampiyonasında büyük başarılar elde eden öğrencilerimiz okul müdürümüz Özkan Arslan tarafından ödüllendirildi.

Ara

Genç yazarlarımız ilk kitaplarını yazdı.Emeklerinden dolayı Dilara GÜNEŞ hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

KÜÇÜK YILDIZLAR VOLEYBOL KIZ TAKIMI İNEGÖL İLÇE 1.Si OLDU.Voleybol takımımızı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Kocatepe temali Atatürk köşemiz yenilendi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.